Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes in Zeeland
devider

Voor een gezellig bedrijfsuitje is Landgoed Twistvliet een uitstekend adres. Binnen de locatie zijn er tal van mogelijkheden. Zo kun je als bedrijf gaan Landrover rijden, paardenmennen en ringsteken. Deze activiteiten zijn compleet met een horeca onderdeel (lunch, diner, kookworkshop, borrel/hapjes).

Landrover rijden:

Tijdens het landrover rijden zal er samen met een instructeur in diverse auto’s gereden worden, over verschillende parcours.
Het landrover rijden bestaat uit 3 onderdelen:

  • Kleine ronde over ons uitdagende parcours. Deze ronde duurt ongeveer 10 minuten per auto. Tijdens deze rit bestuurd 1 van de deelnemers de auto. Er rijdt altijd een instructeur mee en eventueel 2 of 3 medepassagiers uit de groep.
  • Grote survival ronde over een groot parcours. Deze ronde duurt ongeveer 20 minuten per auto. Tijdens deze rit bestuurd 1 van de gasten de auto. Er rijdt altijd een instructeur mee en eventueel 2 of 3 medepassagiers uit de groep.
  • Extra onderdelen: een parcours met hindernissen of een kegelparcours geblinddoekt rijden. De chauffeur wordt door de bijrijder aangestuurd om het speciale parcours foutloos te besturen. Een instructeur staat altijd aan de zijkant om de veiligheid te bewaren.

Paardenmennen: 

Samen met een instructeur kunnen de deelnemers het paardenmennen leren. Over de bospaden op het terrein en door het grasveld zal een rondje gereden worden om de paardenkoetsen te leren hanteren. Tijdens deze rit zal 1 van de deelnemers sturen met behulp van de instructeur. Ook kunnen er ongeveer 4 deelnemers mee rijden.

Ringsteken:

Gebaseerd op de oud Zeeuwse sport ‘Ringrijden’.
Dit keer niet op een paard, maar in de koets. De instruceur stuurt de koets en de deelnemers proberen de ring te steken.

Koetsrijden

Een rondje met de 8-persoonskoets over het prachtige Landgoed en in de mooie omgeving.

 

deviderLandgoed Twistvliet
Koningin Emmaweg 4
4354 KC Vrouwenpolder
Telefoonnummer: 0118 – 594757