Familiefeesten

Gezellige familiefeesten in Zeeland
devider

Er kunnen verschillende redenen zijn om een feest te organiseren voor familie of vrienden; een jubileum, verjaardag, reünie, enzovoorts.
Landgoed Twistvliet in Vrouwenpolder wil graag helpen met de organisatie van zo een belangrijke dag. Er zijn diverse mogelijkheden:

Lunch of Diner

Een uitgebreide lunch of diner, het is allemaal mogelijk. Samen met de ‘huiskok’ kan het menu worden samengesteld. Er wordt bij het bereiden van de gerechten altijd gebruik gemaakt van de AGA oven en/of de Big Green Egg. Er zijn verschillende prachtige locaties waar een diner of lunch kunnen plaatsvinden, zoals de mooie ‘kasteelzaal’, het sfeervolle restaurant of het half overdekte terras.
Een diner kan in buffetvorm, 3-gangenmenu, walking dinner en elke andere vorm geserveerd worden.
De lunch kan zowel koud als warm geserveerd worden.

High Tea

Een high tea kan op vele manieren geserveerd worden. Eenvoudig, met zoete en hartige hapjes. Luxe inclusief een glaasje prosecco. Uitgebreid met afsluitend een klein walking dinner met hartige gerechtjes.  De high tea is altijd inclusief onbeperkt koffie en thee.

Activiteit

Ook kan er gekozen worden voor een actieve dag. Ga samen met familie of vrienden een dag Landrover rijden, paardenmennen of ringsteken. Bij deze activiteiten zal er ook altijd een horecaonderdeel gekozen worden, zoals bijvoorbeeld een lunch, diner, kookworkshop of hapjes/borrel.

Landrover rijden:
Tijdens het landrover rijden zal er samen met een instructeur in diverse auto’s gereden worden, over verschillende parcours.
Het landrover rijden bestaat uit 3 onderdelen:

  • Kleine ronde over ons uitdagende parcours. Deze ronde duurt ongeveer 10 minuten per auto. Tijdens deze rit bestuurd 1 van de deelnemers de auto. Er rijdt altijd een instructeur mee en eventueel 2 of 3 medepassagiers uit de groep.
  • Grote survival ronde over een groot parcours. Deze ronde duurt ongeveer 20 minuten per auto. Tijdens deze rit bestuurd 1 van de gasten de auto. Er rijdt altijd een instructeur mee en eventueel 2 of 3 medepassagiers uit de groep.
  • Extra onderdelen: een parcours met hindernissen of een kegelparcours geblinddoekt rijden. De chauffeur wordt door de bijrijder aangestuurd om het speciale parcours foutloos te besturen. Een instructeur staat altijd aan de zijkant om de veiligheid te bewaren.

Paardenmennen:
Samen met een instructeur kunnen de deelnemers het paardenmennen leren. Over de bospaden op het terrein en door het grasveld zal een rondje gereden worden om de paardenkoetsen te leren hanteren. Tijdens deze rit zal 1 van de deelnemers sturen met behulp van de instructeur. Ook kunnen er ongeveer 4 deelnemers mee rijden.

Ringsteken:
Gebaseerd op de oud Zeeuwse sport ‘Ringrijden’.
Dit keer niet op een paard, maar in de koets. De instruceur stuurt de koets en de deelnemers proberen de ring te steken.

Koetsrijden
Een rondje met de 8-persoonskoets over het prachtige Landgoed en in de mooie omgeving.

Feest

Op Landgoed Twistvliet kan er ook gefeest worden! Dit kan kleinschalig doormiddel van een gezellig borrel, of groots met DJ of band!
Er is een mooie nieuwe kasteelzaal waar elk type feest één groot succes wordt. In deze zaal is een professionele licht- en geluidsinstallatie aanwezig voor het ideale geluid. Ook kan er via een laptop, smartphone of tablet een playlist afgespeeld worden.
Lekkere hapjes tijdens de avond? Ook dat is natuurlijk geen probleem.
De feestavond kan gecombineerd worden met een diner, walking dinner of eventueel een overnachting voor de gasten in onze mooie Landhuizen, Cottages of lodges.

 

Feesten en activiteiten zijn te reserveren vanaf 15 personen.

devider

Landgoed Twistvliet
Koningin Emmaweg 4
4354 KC Vrouwenpolder
Telefoonnummer 0118 – 594757