Vakantiehuizen

Landhuizen
devider

Op Landgoed Twistvliet zijn de stallen omgebouwd tot 5 luxe Landhuizen. De woningen hebben een authentieke uitstraling, voorzien van een hardstenen vloer met vloerverwarming en handgemaakte hoogwaardige keukens. Het pronkstuk van de woningen zijn de AGA fornuizen. Elke woning beschikt over dit fornuis. Verder beschikken de woningen allemaal over een badkamer met douche, flat screen TV, koelkast, vaatwasser en ouderwets gezellige bedstedes.

Beschikbaarheid en prijzen
devider

In het voor- en naseizoen is het mogelijk om de landhuizen per dag, weekend of midweek te huren.

In het hoofdseizoen (juli en augustus) is aankomst alleen mogelijk op vrijdag, met een verblijfsduur per volle week

De Landhuizen worden verhuurd inclusief opgemaakte bedden en handdoeken.

Prijzen zijn per seizoen en periode verschillend. Voor juiste prijzen en beschikbaarheid kunt u het beste contact opnemen per e-mail: landgoed@twistvliet.nl

Landhuis 1
devider

Landhuis 1 beschikt op de begane grond over een keuken, kleine woonkamer en een badkamer met douche en toilet. Middels een trap komt u op de eerste etage met een slaapkamer met tweepersoonsbed en op de overloop een tweepersoonsbedstede.

Landhuis 2
devider

Landhuis 2 beschikt op de begane grond over een woonkamer met keuken, een badkamer met douche en toilet en een slaapkamer met tweepersoonsbed. Middels een trap komt u op de eerste etage met een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en op de overloop een éénpersoonsbedstede.

Elk éénpersoonsbed heeft een extra onderschuif bed

Landhuis 3
devider

Landhuis 3 beschikt op de begane grond over een woonkamer met keuken, een badkamer met douche en toilet en een slaapkamer met tweepersoonsbed. Middels een trap komt u op de eerste etage met een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en op de overloop een éénpersoonsbedstede.

Elk éénpersoonsbed heeft een extra onderschuif bed

Landhuis 4
devider

Landhuis 4 beschikt op de begane grond over een woonkamer met keuken, een badkamer met douche en toilet en een slaapkamer met tweepersoonsbed. Middels een trap komt u op de eerste etage met een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en op de overloop een éénpersoonsbedstede.

Elk éénpersoonsbed heeft een extra onderschuif bed

Landhuis 5
devider

Landhuis 5 beschikt op de begane grond over een woonkamer en aparte keuken, toilet, badkamer met douche en een slaapkamer met tweepersoonsbed. Middels een trap komt u op de eerste etage met een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en op de overloop een tweepersoonsbedstede.

Elk éénpersoonsbed heeft een extra onderschuif bed.

Cottages
devider

Op het landgoedterrein zijn sfeervolle houten cottages – vakantiehuisjes te huur.

Deze vrijstaande en luxe cottages hebben een moderne landelijke inrichting, houten vloeren, centrale verwarming, een flatscreen televisie en beschikken over een overdekt terras met ruime tuin.

Beschikbaarheid en prijzen
devider

In het voor- en naseizoen is het mogelijk om de cottages per dag, weekend of midweek te huren.

In het hoofdseizoen (juli en augustus) is aankomst alleen mogelijk op zaterdag, met een verblijfsduur per volle week

De cottages worden verhuurd zonder beddengoed en handdoeken. Deze kunnen zelf meegenomen worden of er kan bij ons een lakenpakket met handdoeken gehuurd worden.

Prijzen zijn per seizoen en periode verschillend. Voor juiste prijzen en beschikbaarheid kunt u het beste contact opnemen per e-mail: landgoed@twistvliet.nl

Cottage 6
devider

Cottage 6 beschikt over een complete keuken met fornuis, oven en koelkast. Er is een badkamer aanwezig met douche en toilet.
Er is ruimte voor 5 tot 6 personen. Een slaapkamer met tweepersoonsbed en een stapelbed voor 2 personen. En een slaapkamer met een twijfelaar tweepersoonsbed.

Cottage 7
devider

Cottage 7 beschikt over een complete keuken met fornuis, oven en koelkast. Er is een badkamer aanwezig met douche en toilet.
Er is ruimte voor 4 tot 5 personen. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Een een slaapkamer met een stapelbed voor 2 tot 3 personen.
De woonkamer beschikt over een gezellig gashaard.

Cottage 8
devider

Cottage 8 beschikt over een completen keuken met fornuis, oven en koelkast. Er is een badkamer aanwezig met douche en toilet.
Er is ruimte voor 4 personen. Een slaapkamer met tweepersoonsbed. En een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden.

Cottage 9
devider

Cottage 9 beschikt over een complete keuken met fornuis, oven en koelkast. Er is een badkamer aanwezig met douche en toilet.
Er is ruimte voor 5 personen. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed. En een slaapkamer met stapelbed voor 2 personen en een éénpersoonsbed.

Cottage 10
devider

Cottage 10 beschikt over een complete keuken met fornuis, oven en koelkast. Er is een badkamer aanwezig met douche en toilet.
Er is ruimte voor 6 tot 7 personen. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed. En een slaapkamer met een stapelbed voor 2 personen en een éénpersoonsbed.
De woonkamer beschikt over een extra slaapbank voor 1 tot 2 personen.

suite4

Suite
devider

Het Landgoed beschikt over twee gezellig suites.
In de suite zijn een tweepersoonsbed, koelkast en flat screen TV aanwezig.
Op de slaapzolder is ruimte voor twee extra matrassen.

Prijzen 2018:
devider

 • Zondag t/m donderdag
  € 100,00 per nacht
 • Vrijdagnacht
  € 125,00 per nacht
 • Zaterdagnacht
  € 150,00 per nacht
 • Extra persoon vanaf 12 jaar
  € 40,00 per nacht
 • Kinderen van 5 – 12 jaar
  € 25,00 per nacht
 • Kinderen tot 5 jaar
  Gratis
 • Tijdens feestdagen
  € 25,00 extra per nacht

Prijzen zijn inclusief ontbijt, opgemaakte bedden en handdoeken

Voor juiste prijzen en beschikbaarheid kunt u het beste contact opnemen per e-mail: landgoed@twistvliet.nl

Foto’s
devider